Berichten

 • Trend Event - 8 juni 2012

  4 juni 2012

  Wij zijn aanwezig a.s. vrijdagmiddag 8 juni bij het Trend Event in Utrecht.

  De Hogeschool voor de Kunsten Utrecht bestaat 25 jaar en de faculteit Kunst en Economie benadrukt deze gebeurtenis doormiddel van het jaarlijks terugkerende Trend-event.

  Twee maanden lang zijn 168 studenten van de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht bezig geweest met het opzetten van hun eigen onderneming met betrekking op het thema Create Through Recycle. Hieruit zijn 52 unieke, ludieke en originele bedrijven ontstaan. Deze ondernemingen worden op vrijdag 8 juni gepresenteerd. Hierdoor krijgt het werkveld de kans om de studenten te ontmoeten en kennis te maken met de ondernemingen. Wellicht treft u als onderneming hier de ideale stagiair(e).

  Op het evenement zullen diverse workshops plaatsvinden in het thema ‘Create Through Recycle’. Naast de workshops zal er een ronde tafel gesprek plaatsvinden onder leiding van Giep Hagoort. Aan deze tafel zullen diverse prominenten uit het werkveld aanschuiven, waaronder oud-minister Jacqueline Cramer.
  Hierdoor krijgt de bezoeker de kans om kennis te maken met de toekomst van het werkveld en wordt er inhoudelijk ook een meerwaarde geleverd.

  Voor meer informatie, check the Facebook pagina van het Trendevent.